tantgigant

Alla inlägg den 20 april 2011

Av Susanne Jonsson - 20 april 2011 14:11

Här är filmen från igår. Finns mycket mer att önska men just för tillfället jobbar jag mest med mig själv, ser att min högra skänkel är på villovägar ibland. Haha men så kan det vara   Det rör sig så förbaskat även om det inte syns och helst ska hon röra sig ännu bättre genom kroppen men vi får jobba ihop oss lite först.


Jobbade en del med tagen bakdel (men vi flyttar ut bogen, inte in baken!) och en liten övning med diagonalsluta, volt och ut i öppna. Har inte ridigt öppnor ett tag på ridskolan och blev väldigt nöjd med hur hon tog uppgiften, bättre än någonsin!  


Blir inte regelrätta slutor utan vi får jobba oss dit, tant är ingen man sätter sig upp på och tycker att hon ska fixa det på en gång eller åtminstone hyffsat för då tar det nog hus i helvetet när hon inte riktigt förstår eller förmår att utföra uppgiften. Hon tippar en hel del fortfarande in på innerbogen i höger varv och jag är väldigt gärna där och pillrar i innertygeln vilket jag inte ska göra... ska jobba med att få bort den olaten!


Sedan till det mindre roliga för dagen. In i stallet till kraftfodret kom en haltande häst   Kunde inte hitta något som var fel men hon ville knappt stödja på benet och ännu mindre gå pådet så drog av skon och när vi hade sista sömmen kvar att dra ut så ramlade det ur en jättestor sten som kilat sig fast upp emot trakten bredvid strålen under skon som var redigt vass. Hon ville åtminstone stå på hoven men halt var hon. Haltfri på gräsunderlag men inte på hårdare underlag. Får vara utan skon idag, tycker det är bra att hon använder hoven ordentligt innan vi slår på skon igen imorrn. Pernilla ska till stallet i eftermiddag och täcka dom så får rapport då hur tant är i fossingen.


Ringer hovis och ber honom komma efter påskhelgen vilket fall som även om blir bra. Bättre att ta det säkra före det osäkra.


Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards