tantgigant

Alla inlägg den 24 september 2012

Av Susanne Jonsson - 24 september 2012 22:48

Blev massor av hästeri igår!


Tänkte ta ett dressyrpass på tanten så vi klädde på henne och Johan fick också följa med, pigg och glad i hågen! Barfota är han just nu och det verkar han trivas med nu när han får stå i väntan på hovslagaren som kommer på onsdag. Spetsade öron och lååånga Johankliv, de gick fort att gå till ridskolan. Dock hade Jollan ingen bra dag alls   Hon har det jättebesvärligt när hon sätter/fäller päls på hösten så vi skrittade bara men varken hon eller jag var bekväm med dagsformen. Återstår att se om det blir någon KM-start på söndag. Just för dagen så nej. Fick ett ofodrat regntäcke och BoT-täcket under men den hade hon lyckats spräcka bogspännet och klätt av sig det, imponerad hur hon fick av sig det, låg fint i en hög vid grinden, hur ska jag nu laga detta...  


Tog ner dom på stora plan istället så de fick busa och det gillade Johan! Herrejäklar vad han härjade! Kommer en film på dom imorgon, alla djur hade roligt. Driva vågade busa med dom på plan också, superkul hade hon   så otroligt skönt att man kan vara trygg att hästarna inte gör henne illa och Driva har sån bra kontakt och de använder sina kroppspråk för att kommunicera.


Lite mobilbilder kan jag bju på iaf   


Laddad tant?

 


Dom där 2....

 


Promenad

 


Kärlek på hög nivå!

 


Fina tanthästen <3 stallas in på söndag, då åker det tjocka innertäcket på istället för hennes BoT som nu då var trasigt, har en förhoppning om att få behålla hennes korta päls hon har nu men känns som om jag går bet på det, haha.

 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards