tantgigant

Alla inlägg den 8 september 2012

Hej

Av Susanne Jonsson - 8 september 2012 21:44

Hej, jag heter Driva, och jag är sugen på din lunch!


 

Av Susanne Jonsson - 8 september 2012 18:54

P och jag tog jyckarna för att kolla efter en bra klätterbacke. Svårt häromkring då det mest består av en massa berg. Hittade en efter lite om och men innan vi plöjde oss fram till skoterleden genom tistelskogen. Den var helt godkänd med lagom med sten och nivåskillnader som får dom att arbeta genom kroppen.


Vi hittade även åt den övervuxna harven till rakbanan de har använt för att haka på en bil och harvat med. Behöver bara fixa lite kopplingar så får vi fast den bakom hästarna i lokselen så får de sköta jobbet    fanns även ett traktordäck om vi behöver mera tyngd. Satt och mätte lite på Google Earth och rakbanan mäter ca 460 meter. Så nu blir det bara bra där uppe, speciellt om vi lyckas hålla undan snön i bästa mån till vintern. Skritta upp, trava halva rakan, in och klättra 2 ggr, trava tillbaka till början av rakbanan sedan är det bara att galoppera på, perfekt förberedelse för reporna.


Kul det där programmet. Kan räkna ut hur långa sträckor vi har på alternativa vägar att träna på. Sist jag körde honom gick han strax över 6 km i långsam trav. De verkar ha lagt över något slags bindningsmedel över grusvägen här så den är mer eller mindre som asfalt tyvärr. Ska ut och kolla den andra vägen som är trevliga att köra. Just nu ligger den 1 km asfaltsväg bort, mindre roligt men till vintern, då blir de åka av långa sträckor!


Nästa helg var det på tal om att stoppa in djuren i finkan och fara till Grubbe och köra lite häst så de får jobba på ordentligt samt köra lite backar. Blir alldeles utmärkt det, hoppas att musklerna bak vid skulderbladen har återhämtat sig så pass att jag kan köra själv åtminstone, samtidigt blir han inte het heller så det ska nog fungera 


Imorgon ska jag hjälpa syster någon timme på morgonen och sedan vill jag helt enkelt sitta upp på min egna pålla och åka en sväng, hoppas ryggen inte är lika öm som sist. Eller kanske köra en sväng, den vagnen har som fördelen att man sitter högt och kan ha ryggen vilandes emot ryggstödet så jag slipper hålla upp armarna för att hålla i tömmarna, skonsamt för onda muskler!   

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards