tantgigant

Alla inlägg den 2 september 2012

Av Susanne Jonsson - 2 september 2012 19:36

Första utsläppet för våra djur i nya stallet, gick snällt ut tillsammans. Ut till Grubbe för att släppa ut och göra rent, hem igen och fixa stallet där och pratade lite med djuren  i hagen och erbjöd dom lite äpplen. Swift spottade ut snabbare än kvickt och Blåyge mulade bara in och spottade ut på backen, in skulle dom men de försvann nog aldrig ner i magen.


Otroligt sociala djur det här, Blåyge blev alldeles glad och kom travandes. Nog för att Johan och Jollan också är sociala men de är så självständiga speciellt sommartid men de kommer gärna för att prata och umgås ett tag men ibland tittar de mest bara på en, liksom jaha kommer ni nu?


Syster följde med på en skrittur till Oxtjärn på de gamla djuren och supermysigt hade vi, Driva var såklart med också i vanlig ordning. Idag tittade t.om solen fram, länge sedan sist!


Nu jobbar jag sista heltidsveckan på jobbet sedan blir det ströjobb för mig framöver. Ingen sko hittade P i hagen så får rota fram en annan begagnad som kan fungera fram till skoning. Han ömmar väldigt lätt och känns bara onödigt att rida utan. Efter jobbet tar vi en sväng i skogen och provar oss fram hur han tänker uppföra sig. Åskogen blir en bra första tur.


Glad heeest

 


Använder Swift som huvudstöd

 


Blåöga

   


Jooo och så var det som så att jag har velat fram och tillbaka om jag ska jämna Jollans man med mankammen när hon ska klippas... svinnknotten hjälpte till i beslutet, förbannade otyg till insekter!!!   

 

Av Susanne Jonsson - 2 september 2012 11:38

Lite bilder från min mobil, jodå jag gillar att fota med den, såna där vardagsbilder   


Kvällsbad med Driva & syster


Hästarna på sitt nya höstbete

 

silverpärlan

 


Johans gröna bling-bling

 


Hästar på rymmen, nästan så vi såg Johan, någon som lyckas hitta Jollan?   

 


och så fick de bli en egobild, cruisingen 2012 här i Kramfors   

   

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards