tantgigant

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Susanne Jonsson - 11 maj 2011 20:01

Ja minst sagt... tant försöker spränga halthagen...


Lite rastlös igår men idag är hon fruktansvärd, det räcker inte med att de andra hästarna står på andra sidan vägen så att säga, nähä hon SKA till dom och är sååå olycklig att hon är förpassad till sin ruta.


Gräshagen bredvid är torr, bara en plätt som är blöt som vi ska hägna in imorrn så får banne mig tant gå ut där med sko eller inte tillsammans med de andra! Fick sätta kedja för grinden som bara kan stängas med grimskaft, hon har nämligen kommit på att den ger med sig ganska duktigt när man hänger på den... 550 kg häst... typ   


Gipset sitter kvar i hålet, såret ser jättefint ut, varade lite mer idag efter att han hade skurit upp lite. Oöm fortfarande. Ringde hovis direkt efter klinikbesöket igår men fick aldrig något svar utan han skulle ringa upp när han hade vägarna förbi. Tror seriöst jag inte vågar ha Jollan så mycket längre i halthagen, staketet är inte så överdrivet högt heller.... I say no more...


Var ute på tur med Johan i sällskap av Pernilla och Tina. Premiärklättrade i Latberget (skidbacke) och farbror kändes oförskämt fint. De 2 tidigare vårarna har han stannat några gånger när man gått nerför de första gångerna, förmodligen har det tagit emot nånstans i kroppen men inte den här gången, knatade på jätteduktigt både uppför och nerför. Kroppen kom loss rejält på honom, skrittade verkligen genom hela kroppen hem, fin trav hem trots att han ville trava som en symaskin först innan han slappnade av.


Jollan var såklart uppe i as över att vi gick utan henne. Svettig under regntäcket, suck. Regntäcket som måste vara på för de varnar för regn imorrn.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards