tantgigant

Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Susanne Jonsson - 4 maj 2011 17:03

Tyvärr kunde inte mobilen fokusera riktigt men här syns det åtminstone.


 

Av Susanne Jonsson - 4 maj 2011 12:43

Less är bara förnamnet just nu...


Åkte med pernilla till stallet, hon hjälpte mig att ge tant pencilin och några bestående men verkar stackarn inte ha fått efter min misshandel igår, skönt! Hon stod som ett ljus idag. Fick stå på gången medan jag mockade, spånade, höade och fyllde på vatten. Tog av fleecelindan hon har på benet så det inte ska kommer ner skit under omslaget för att kolla benet, måste nämligen ha koll så hon inte blir tjock för då måste jag ringa Gunnar direkt. Lite hackat strå och morötter så fick hon gå in igen. Hon hade ont idag.  Hon accepterade riktigt bra idag att hon ska stå inne medan de andra får gå ut. Men lite grinig är hon såklart... Men klart populärt att få något gott i krubban.


Tog en promenad hem med Driva. Gick längst Kramforsån genom skogen, är bara en kort bit men den ger bra med energi. Tyckte jag kände mig väldigt slö. Storstädade huset med sambon och blev alldeles yr ett tag när jag dammsugade, fick sätta mig ett tag. När vi väl var klara blev jag alldeles darrig på händerna och fick en konstig känsla i armarna, blev lite rastlös i dom så att säga. Blev till att lägga sig på soffan, efter en halvtimme började jag frysa. 2 timmar har jag legat och nu har åtminstone händerna slutat darra men nu har jag feberkänningar istället och är alldeles svag i kroppen.


Nu har jag varit sjuk sedan den 6:e april, snart en månad med andra ord i sträck och ja... less är väl ordet jag kan sammanfatta det hela med.   


Hade tänkt följa med syster på en körtur med Johan men jag får nog försöka kurera mig istället. Lördag följer jag med på dressyrtävling i Timrå och söndag är det FÖRHOPPNINGSVIS derbyhoppning på ridskolan, men som det ser ut just nu blir det inställt pga för få anmälningar, det hade väl varit typiskt, det enda man har sett fram emot hela vintern typ som Johan får vara med på   Suck...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards