tantgigant

Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Susanne Jonsson - 22 februari 2011 13:59

Inget avancerat, fortsatte med att hon ska böja sig runt innerskänkeln utan att trycka emot den och det tar sig! Är bara i högervarvet det tjorvar lite och hon vill gå med huvudet på sned men öppnor och flytta lite för skänkeln flöt på mycket bättre det här passet.


Och så ogillar jag verkligen att vara arbetslös på "heltid" igen! Snacka om helt förvirrad! Måndag idag, jodå men då tar Pernilla ut dom... kommer till stallet och hör ljud innifrån stallet och där står de stackars djuren fortfarande inne klockan 10.00 Herregud tisdag var det idag ja   Stackars djur så jag skämdes! Så Jollan fick inte vara ute i hagen nånting innan så tänkte att det får väl bära eller brista helt med ridningen men hon var otroligt trevlig och lugn! Kändes lite laddad backen hem då vi travade, blev inte samma WOW-känsla som sist men hon jobbade på fint ändå, t.om så bra att jag kunde lägga ner henne ganska låg sista biten, inte ofta det händer! Tror jag aldrig varit med om en häst som är så svår att få lång och låg!


Ni får även ursäkta min kommentar till den gigantiska schäfern   maken till mer obrydd hund har jag aldrig varit med om, han har inte respekt för nånting här i världen.


I traven sätter jag inget vidare tryck eftersom jag mer koncentrerar på min egna sits. Fortsätter att rida barbacka då jag tycker det gör jättemycket för mig, för mer kroppsmedvetenhet och känner mig friare i mina skänklar så jag kan inverkara med dom långt fram. Jag vet inte varför men när jag rider för den andra instruktören ibland vill hon att jag ska inverka längre fram i vissa övningar men jag KAN bara inte med sadel har jag märkt! Haha jag kämpar som ett djur men dom kommer bara inte längre fram än där jag har dom i standardläge. Utan sadel kan jag lägga dom längre fram, tycker Jollan reagerar mer när jag lägger till en hjälp vid sadelgjorden med vaderna, händer mindre när jag har benet mer i vinkel så vaden hamnar lite uppe på magen så att säga. Lite intressant...


Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards