tantgigant

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Susanne Jonsson - 10 februari 2011 10:18

Nu är man som arbetslös igen men jobbar idag och på söndag. Nu när man är ledig igen borde jag hinna blogga ännu mera men icke! Haha nu ska man ju som hinna med allt som man inte hunnit med tidigare.


Måndag - som jag skrivit tidigare, liten galopptur med tant

Tisdag - träning på ridskolan, gick inte direkt jättebra men fick lite aha-upplevelser och tips av en annan instruktör jag inte rider för så ofta men som har mycket bra tankar och idéer, tant blev väldigt spänd och springit men mycket för att jag faktiskt försökte ändra hennes sätt att normalt gå (trycka in högerbogen) genom att sätta mer press på henne och det gillades INTE men stundvis mycket fin. Kommer film bara jag får tummen ur arslet nån gång!

Onsdag - hade tänkt rida en kortis och fortsätta med skrittarbetet vi tränade på lektionen men tiden rann iväg. Jag och sambon passade på att åka och pimpla några timmar på förmiddagen då det var strålande solsken, underbart!

Torsdag - jag jobbar så tant får vila, imorrn kör vi igen!


Sitter och pillrar med den lilla film som blev sist när Sandra red tant. Den kommer förhoppningsvis ikväll! Fick även veta att de hade planerat en dressyrtävling i april nån gång som vi satsar på, LC-nånting lär finnas med som nog passar ypperligt för tant.


Nu har jag även gått genom mina bilder som jag har på datorn som är tagen på våra djur. Kommer nu framöver visa tidigare helt ovisade bilder som jag konstigt nog har ratat tidigare... visst är det konstigt vad man ändrar synsätt? Den här bilden tog jag den 7:e september 2008, förmodligen tyckte jag inte att den var så jättespeciell då men nu gillar jag den verkligen, snacka om att man blir sugen på sommar!!! Pernilla och Jollan i Grubbe.


  

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards