tantgigant

Alla inlägg den 13 februari 2011

Av Susanne Jonsson - 13 februari 2011 21:01

Jollan VS Jonsson


Nä riktigt så illa är det nog inte men nästan. Efter jobb så tog jag Jollan till parkeringen och försökte träna på våran "läxa". Få hon att böja sig runt innerskänkeln och samtidigt följa innerhanden då hon vill trycka emot innerskänkeln mest hela tiden. Nu ska det vara slut på såna fasoner, banne mig   hon vet att matte fjåskar med hon... andra hästar är jag mycket noga att jag får fram det jag vill med medan tant kommer undan med väldigt mycket då jag har varit så orolig att ta fram hennes sämre sidor om jag går för fort fram. Klart hästen är smart och passar på! Får se hur motioneringen blir framöver, blir visst kallt igen, -20 nu när jag tog in dom vid 20-tiden, hurv!  


Har infört en ny kategori som heter This is Jollan! Vet inte om det finns något liknande men här kommer lite bilder/filmer på Jollan alternativt på de andra hästarna. Varje häst har sina egna idéer och stora personliga drag och de är alltid roligt att fånga dessa på film!   


Tyvärr immade kameran igen när jag skulle gunga loss Jollans bäcken efter ridningen. Vi har fått det som uppgift av ET då hon gärna blir låst på högersidan och 8 gånger av 10 ser Jollan så här trevlig ut. Faktum är att hon ställer sig själv till rätta när jag tar fram stolen (ställer sig i viloläge med höger bakben, på tå) men hon ser mer än gärna ut som ett rabiat monster   Annars står hon bara med öronen rakt ut. Hade hon verkligen inte velat att jag gjorde detta hade hon lätt och enkelt kunnat meja ner mig med bakdelen där jag står på min stol, nä nä, det är bara inredningen som får sig en omgång   Gullungen


och så är det som så att en trafiksäker häst vinner lätt över en häst med t.ex tunga tävlingsmeriter i mina ögon. Jollan var inte alls förtjust i stora fordon förut men med Johans hjälp är hon en pärla och det är nog den viktigaste egenskap våra hästar besitter - trygghet utanför inhägnat område - oslagbart!



Bjuder på en bild från filmen också

    

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards