tantgigant

Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Susanne Jonsson - 20 mars 2011 14:12

Riktigt vårväder här i Västernorrland och alla njuter, fyrbenta som tvåbenta. Igår fällde hästarna minimalt, yttepytte lite när man drog i pälsen. Knappt man fick med sig ett strå åt gången men både Johan och Jollan bestämde sig över natten för att börja fälla lite mer, väldigt trevligt! Skönt att de äntligen sätter igång så eländet kan ramla av i lagom tid, längtar till att få se Jollan utan vinterpälsen, tror hon kommer vara riktigt fin den här våren!


Testade att köra tant på rakt bett, har bara kört med postkandar länge nu för att ha tagit det säkra före det osäkra, vi har ganska otrevliga körturer i bagaget från förr i tiden men nu tyckte jag att vi båda var mogna och hon var jättetrevlig! Hade lite svårt att hitta ett stöd först så hon fick trava på med huvudet där hon ville när vi väl kom upp på berget. Skrittade en sväng och sedan när vi travade igen gick hon som en klocka, gick t.om in i form i själva övergången från skritt, framåt uppåt gick det. Dock var det vaaarmt för tant trots att hon är halvklippt, pälsen under börjar såklart växa ut och hon har en del extra päls än vad normalt en täckad häst har på resten av kroppen.


Lugn och trevlig tur med hundarna, helt underbart, ro i själen och man verkligen suger åt sig all energi som ges. Plockade av Johan och Tina täckena när de var inne och åt kraftfoder och tant fick gå utan hon också, de var 3 gamla kämpar som njöt av den stekande vårsolen när vi åkte!   


Målade om på våran lilla toalett på undervåningen. Träpanelen har vi målat grå sedan tidigare men resten av rummet var någon slags ljusblå. Trots det blev det mörkt och kändes trångt så målade vitt och kunde inte låta bli att göra en väggtext! Dock saknas en gul smiley som jag ska göra i veckan   


 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards