tantgigant

Alla inlägg den 26 april 2013

Av Susanne Jonsson - 26 april 2013 20:36

Verkar bara få 1 lugn tur med tryckvagnen. Tog byvägen neråt och utövade fyllekörning, han vinglade över hela vägen innan vi fick koncentrationen riktad dit mulen pekade, drog jättefint och lugnt. Joggade också med tryck på ett mycket bra sätt, harmonisk och lugn.


När vi närmade oss där vi ska vända så började han härja upp sig, tycker gården som är strax innan är såå läskig. Vände så lugnt och fin och vroom så körde det förbi en bil på asfaltsvägen strax ovanför byvägen och VROOM sa Blåyge som sköt iväg som skjuten ur en kanon och så var den turen förstörd   töltande hyperspänd fjanthäst, han t.om kickade en gång rejält ut åt höger, var väl en draglina som han helt plötsligt blev rädd för mitt upp i allt när han knycklade ihop sig själv felvänd (huvud/hals bak på ryggen typ), hysteri liksom. Någon slags "skritt" tills han var kontaktbar igen och så joggade vi hemåt men det var knappt han kunde trava, utövade tölt och pass och när han väl travade skulle det gå fort. Jag blir gråhårig...


Till slut travade han åtminstone hyffsat avslappnat, en annan som hade tänkt försöka jobba lite med formen idag men tjo fick jag rejält. Har mina funderingar att sätta på honom en lösare gummisnodd som han kan få gå och diskutera med själv. Blir mest bara trött på honom när han ska vara så extremt överdriven utan anledning.  


Skrittade väl lite sista biten hem och väl hemma är det som om inget har hänt, står han så snällt och filosoferar igen, mummel mummel... måste vara uppe i många mummel över denna häst! 


Vad vi ska hitta på under söndagen har jag ingen aning om. Om vi ska försöka oss på tryckvagnen igen här bakom gården eller om vi ska ta en motionstur bara så han får röra på sig. Vill att skogen ska tina fram och att markerna ska torka upp, vill hitta en riktig monsterklätterbacke så han får aktivera kroppen riktigt ordentligt.


Vi hade det mysigt i kvällsolen till en början åtminstone.

 

Av Susanne Jonsson - 26 april 2013 12:28

20 maj och 1 juni är det trav på dannero, eventuellt prova att kvala?

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards