tantgigant

Alla inlägg den 8 april 2013

Av Susanne Jonsson - 8 april 2013 15:51

... eller ja, snö. Kommer solen! Mer eller mindre knäckt, dunderförkyld! Knaprar en massa alvedon så man håller den där lilla febern borta. Fick hoppa över jobbet imorse, totalt överkörd.

Laddar om för kvällsjobb istället. Selade på Blåyge med vanliga rockarden utrustad med underställ, skoteroverall, halsduk och vintermössan på! Hade lite diskussioner med lilleman i hagen då han tyckte det var jättekul att springa undan, runt runt i hagen med michelinkvinnan sakta gåendes efter. När han väl började dra ner på tempot övergick jag till att driva honom runt istället tills han accepterade mig och kom när jag bjöd in honom, den gubben gick inte vet du lilla vännen...

Nöjd häst som fick dra sin vagn, skrittade jättefint faktiskt så att han har gått med tryckvagnen är inte bortkastat även om han uppför sig som han gör i den. Nyskodd som han är förväntade jag mig lite otakt fram men han klarade upp det utan problem, han som mest hoppat kråka tidigare, kul!

Alldeles rakt och fint går han fortfarande. Fick gå 3 brantare backar och en flack, mycket nöjd. Drog sig en aningens till höger ibland men så mycket bättre än för en månad sen. Pigg och glad, kanske tar en körtur till innan vi tar tryckvagnen igen. Nästa sväng blir på onsdag.

Dags att duscha och äta, over and out!

Fler som njöt av vädret. Matte var dock inte lika förtjust över liggunderlaget men Viva snarkade högt så hon fick vara, knäppis :-)

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards