tantgigant

Alla inlägg den 12 maj 2013

Av Susanne Jonsson - 12 maj 2013 21:35

Idag hade vi premiärtur till Dannero i nya transporten, mycket nöjd för den gick så lätt och fint bakom volvon.


Blåyge blev STOR på banan! Tror han växte 1 dm och lite yr i mössan men det får man vara när man inte är van att åka bort. Fast jag måste erkänna att han mest var dryg...   


En längre värmning och sedan jobb nedanför rakbanan i den djupare sanden. Jobbade på bra, kändes jämn och fin. 3:e och 4:e intervallen tog han sig en liten galopp nånstans mitt på. Han tappade takten och blev lång i halsen och behövde mer stöd än vad jag kunde erbjuda honom så då föll han över i galopp, men när han väl ställde sig knatade han på bra igen. Verkligen jättenyttig träning för herrn då han måste balansera upp sig själv och kan inte springa snett. Efter 4:e intervallen kände vi oss nöjda, hade säkert kunnat tagit en till men vill inte att han skulle bli för trött i muskelaturen. Skrittade och tog därefter ett varv på banan för att jogga av dom på fast underlag, fortfarande pigg och glad kille!


Tyvärr glömde jag be sambon att filma, dum som jag var men det kommer fler gånger! Svärmor (delägare) tog en visningsbar bild åtminstone, bättre än ingenting.    Överlag känner jag mig så nöjd, han fixade jobbet utan att säcka ihop och var så lugn och reglerbar, avslappnad trots mycket rörelser och nytt att titta på. Förutom lite mellan varven när vi skulle skritta, hej och hå vad man kan ladda!


Imorgon får det bli någon slagg-tur, vet inte riktigt vad vi ska hitta på än. Skritta en sväng uppsuttet tror jag allt uppåt berget och avsuttet hemåt.


 


Teamet idag bestod av svärföräldrarna, sambo och syster, tack för hjälpen!   (och nej det är inte öl sambon håller i utan energidricka haha)

 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards