tantgigant

Alla inlägg den 8 maj 2013

Av Susanne Jonsson - 8 maj 2013 16:27

Äntligen har det torkat upp lite mer, branta skoterleden uppåt berget är jättefin så den provar vi faktiskt imorgon. Som det ser ut nu så åker vi till Grubbe på fredag och kör ett lite snabbare jobb.


Morrar fortfarande över att vägen är avstängd... massor av bilar som snopet har fått backa tillbaka. Antar att det är väldigt många som nyttjar vägen att promenera på. Men nu har den mer eller mindre torkat upp fint så dom borde öppna snart, hoppas jag. Tycker fortfarande att det är mer behändigt att köra tryckvagnen där istället för byvägen.


Nu när licensen är klar så är det även fritt fram att nyttja Danneros anläggning för jobb.


För övrigt har det inte hänt så mycket. Jobb i förmiddags igen och bara allmänt påtat på. Katt och hundar följde med mig när vi gick och kollade skoterleden. Lite mat på det här, sen är det dags att städa ur slitvargen, Volvon, som ska besiktigas imorgon. Enda tiden att besiktiga bil var 2 tider imorgon, sen var det helt fullt! Lite tur ska man väl ha när vi bokade igår men får skämmas lite istället då avgassystemet har ramlat ner på mitten nånstans och utrustning för att få fast det hade såklart sålts iväg en timme innan sambon kom till Nylands Järn och det var det enda dom hade inne, man kan inte ha flyt jämnt, på fredag kommer det nytt.


Blåyge signalerar själv när det är slut på vatten, han välter omkull thermobaren och står och dunkar på den med knät och det hörs in i vardagsrummet, bara att knata ut och göra herrn till lags.   

 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards