tantgigant

Alla inlägg den 31 mars 2012

Av Susanne Jonsson - 31 mars 2012 15:40

Det där bakslaget jag har väntat på hela mars och igår kom den, kraftigt snöfall, blötsnö dessutom. Sen emot natten frös det = isgata   men men, idag är det lite kyligare men solen värmer och snön är på väg bort igen.


Ett ord kan jag beskriva Jollan med just nu och det är energisk! Eftersom tjälen är på väg att gå ur så är grusvägarna lite lömska och så har vi all denna asfalt då så motioneringen är väldigt begränsad tyvärr och det märks på min lätt pigga häst! Vill absolut inte vara nere på ridskolan mer än 1 dag i veckan, blir så uttråkade. Var ute en sväng i onsdags och skrittade... eller ja skrittade, någon slags gångart var det och lyckan var totalt när hon fick galoppera den korta biten på gångvägen innan stallet, 50 meter?


Dressyr i torsdags, hade inga förväntningar alls att det skulle gå bra då det är  länge sedan vi tränade nu men ja tant var helt OK med tanke på hur pass ogenomriden hon var, tjorvade en hel del mellanåt och däremellan gick hon som en klocka. Överlag nöjd  


Vila fredag och idag var vi ute igen på en sån där tråkig tur på ca 1 timme, massor av skritt, lite trav på en väg och galopp tillbaka, ytterst spännande... nä inte alls och tant var helt knollrig på vägen hem, tränade halter istället och då blev hon ännu mer förbannad   ska se om jag kan köra hon på måndag åtminstone eller liknande där hon får trava mer. Är lite osams med min kropp för tillfället, fattar inte ens att jag red dressyr på henne i torsdags men är man envis så är man väl. Kunde inte sitta upprätt på vägen hem och tack och lov är tant så klok att hon gick så försiktigt där jag låg över halsen på henne. Tycker at jag har blivit så stark i mina ryggmuskler men ändå blir det så här, musklerna orkar inte med att hålla kroppen upprätt och det gör ONT!


Tur det går över om jag kommer i säng i tid så jag hinner sova en 8-9 timmar helst.


Fler som har vårkänslor för övrigt är Johan, han hade härjat med sin medryttare häromdagen! Det är så kul att farbror är så pigg och glad med sina 21 år   

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards