tantgigant

Alla inlägg den 31 mars 2013

Av Susanne Jonsson - 31 mars 2013 21:28

Hö hö bild från igår när jag rider D-ponny, humor!

Av Susanne Jonsson - 31 mars 2013 16:49

Ljusa fina dagar, varmt i solen och sakta men säkert försvinner snön. Fortfarande kallt om nätterna, hade närmare -15 imorse vid halv 6 när jag släppte ut hästarna.

Lyckades somna om och utförde bedriften att sova till kl 11! Det ni är ovanligt numera men välbehövligt :-)

I fredags hämtade vi Lennart, kattungen från djurhemmet. Han kom till rätta omgående och är som de flesta småknott, full med energi och översocial! Börjar vänja sig med hundarna nu, dom var lite läskig.

Blåyge har gått lite lugnt med tanke på det stenhårda underlaget men idag mjuknade det på bra i gruset så vi selade på. Lugn och trevlig, kändes lite avvaktande när vi började trava men satt och väntade ut honom, han sprang nämligen alldeles rakt av sig själv. Joggade i ett långsamt tempo innan han ökade på lite själv, fortfarande rak. När vi väl vände var det bara att hålla i sig! Jäklar vad pigg han blev! Höll ihop traven bra i det tempo man på nåder fick honom att gå i.

Mötte upp sambon på vägen bakom gården med hundarna så dom fick träna med oss till speciellt Drivas stora förtjusning, hon älskar att få springa med hästarna :-)

Han gjorde mig extra glad idag då han kändes stark och jämn i backjobben, drog sig inte alls till höger som tidigare och låg på uppför. Rak och fin bak, äntligen börjar det märkas fina resultat efter några tuffa månader :-) sen att han är så oroligt harmonisk i jobben gör känslan bara ännu mer trevlig! Fick gå 2 brantare i det långsammare tempot och 1 flackare i ett högre.

Vila imorgon då vi faktiskt ska åka och hämta en tryckvagn som 2 av hans fantastiska delägare har kunnat bidragit till! Ska betala av min del eftersom framöver men det här är en avgörande del i blåyges framtid som travhäst så jag är otroligt tacksam över den här möjligheten! Med tanke på hur mycket gott det gjorde honom att dra sladden i höstas kan detta bara ta oss framåt :-)

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards