tantgigant

Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Susanne Jonsson - 11 januari 2011 12:21

Bjuder på en kort film från dagens lilla pass. Tyvärr var då batterierna inte alls med oss så blev väldigt lite material och inget från slutet när hon var som trevligast. Ville allt försöka lura matte att tappa sitsen men Pernilla påminde mig lite titt som tätt och ja blir riktigt glad när jag ser filmen!


J A G  Ä R  S T A B I L

 

Parkeringen jag är på är tyvärr lite liten så jag hinner inte riktigt balansera upp henne i alla svängar och hon ville gärna ligga på men överlag jättenöjd med hon! Vi gjorde faktiskt Hanna's övning (http://qodrofenia.bloggplatsen.se/) men det syns inte såklart då filmsnuttarna är så korta och jag fick rida övergångarna vid så olika punkter, den där tanten hon lär sig direkt om man rider 4 övergångar på en volt och börjar ladda långt innan och till slut tänker hon inte skritta alls  Ingen av hennes jättefina övergångar från skritt till trav kom med, uhuuuuu!   Dumma batterier!!! Hon trampade så härligt in i dom i ren travtakt i balans.



Sen är banne mig min tant så jäkla duktig numera då hon är totalt bombsäker när det gäller störande omgivning. Sist hon dressyrades hade vi säkert en 5-6 skotrar som gasade på en lägda bakom en stor snöhög så vi såg dom inte men hörde dom mer än väl, ingen reaktion. De kom även utsusandes ut vid vägen där vi var när de skulle korsa den och då dyker dom upp jättehastigt från just den snöhögen, ingen reaktion. Körde hon emot samhället sist och hade barn som lekte i snöhög bredvid vägen och kastade snöbollar som vi knappt såg, bara hörde och såg armar som viftade, hon vinklade bara öronen. Samma när vi körde genom samhället och travade (för tant vägrade skritta) så körde vi förbi ett hus där medelålders människor stod ute och rökte som nog var nog lite förfriskade, vi dök upp bakom en stor häck och de började tjoa och hojta att vi var så fina och kastade armarna upp i luften, tanten vinklade bara öronen   idag höll de på att skotta taket på hockeyhallen som ligger alldeles intill parkeringen, 2 personer på tacket med snöbjörnar, ramlade ner snö och levde om samt att de höll på att sladda spår med både skotrar och pistmaskinen. Inte en enda reaktion från tanten, hon är underbar! Det enda hon tappade koncentrationen för var när de på taket tog en rast och stod och PRATADE! Men usch och fy!   

Av Susanne Jonsson - 11 januari 2011 09:06

Ska iväg och ta en liten dressyr på Jollan men nu kommer beslutsångesten krypandes... vilket bett jag ska ta. Jag vill så gärna rida på det 3-delade bridongbettet eller jaktkandaret. Känner att jag vill lämna stången men samtidigt vill jag inte uppleva någon fajt om hon tycker det inte passar sig. Det raka bettet vill jag nog rida in mig mer på "rakt fram" först. Blä hon är så svår hästkraken så jag får gråa hår.


Tror jag testar 3-delade bettet, håll en tumme!


Bjuder på en lite rolig bild jag tog när Jollan var på en hoppträning med Maria. Min tant ser rakt av gigantisk ut bredvid Domina (RIP), c-ponny   


  

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards