tantgigant

Alla inlägg den 7 januari 2013

Av Susanne Jonsson - 7 januari 2013 22:07

Boxarrest igen. Syster släppte ut honom strax efter 05.00 och stod och kollade på honom och den lille jäveln drog direkt längst ner i hagen där han gick ut igår och då menar jag DIREKT! När han upptäckte att det var preparerat där så blev han vansinnig, sprang fram och tillbaka och kraffsade hysteriskt med frambenen! Jag menar, hallå? Normalt??


Upp till grinden igen och vandrade fram och tillbaka för att kolla läget, vevade med frambenen och därefter ner igen längst ner och patrullerade området.


Fick ett samtal 05.45 att han stod instängd i sin box av en annan i stallet. Ja max 30 minuter var han ute i hagen, varför?? Idag sprang han runt som en galning på hela stallområdet och hade skitkul tydligen! Nu ikväll gjorde vi ordning sjukhagen på baksidan som har trästaket. Grinden är tyvärr utan några plankor med där har vi fixat 4 trådar, med en sån liten hage kunde vi jorda den ena tråden och sätta ström på den andra och provade att föra ihop dom, kortslutning och KABANG sa det! Hoppas den jäkeln får sig en omgång så det heter duga imorgonbitti!!! För jag bryter fullständigt ihop om han lyckas ta sig ut ur denna hage också!


För övrigt kom Håkan Lundell förbi idag när han var på besök här i Kramfors (http://www.hakanlundell.se/). Mycket trevlig på alla sätt och vis. Han hojtade rakt ut när han kollade läget med hans bäcken, det skiljde nämligen ca 1,5 cm! Det är därför jag inte riktigt har blivit klok när jag har kollat på han bakifrån. Så han blev laserbehandlad bak i kors och länd och tillrättad, fick lite muskler att lägga ner energi på för att få resultatet att hålla samt lite stretchövningar av bakbenen eftersom hans problem har gjort att hans muskler krampar och dragit ihop sig så han inte kan ta ut baksteget ordentligt.


Mycket nyttig tid fick vi, annars tyckte han om Blåyge   


    

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards