tantgigant

Alla inlägg den 25 februari 2014

Av Susanne Jonsson - 25 februari 2014 22:09

För varmt, blött... det som är bra är solen, hästarna går utan täcken hela dagarna å mår toppen! Jollan står mer på sitt ben, är bara lite varm/svullen och reagerar knappt när jag trycker runt kronranden, travar nästan helt rent med de förutsättningar hon har (barfota runt om), det har gått 3 veckor av 6 hon fick på sig imorgon, vi är positiv!

Blåyge gick ett pass tillsammans med Johan i söndags. Till Filitjärn och ner till Sjöbotten och ut på Graninge-vägen. Herrn kändes nästan för loj i värmningen, men det är också bra, så avslappnad även med Johan i rygg :-) sen fick han gå bredvid och det gick lika bra det också. Piggade på sig och började ligga på, dock fortfarande lugn och avslappnad. Skrittat mycket på ett bra sätt, duktig är han!

Fick öka längst stora vägen hem men trasslade ihop det, spänd och hoppade. Lite paus och upp med honom mer på bettet, vilken skillnad!

Långa rakan hem provade vi att köra en intervall bakifrån, kämpade ikapp Johan (som självklart blev superpigg och ville icke släppa förbi honom, vinnarskallen ;-)

Efter lite om och men kunde syster hejda han lite så Lilleman fick komma upp bredvid och då sög han tag rejält, precis som om han inte har självförtroendet att ta igen avstånd men kommer mulen först blir han som en annan häst, avslutade där med lite jogg i täten och så hem, trött i rumpan blev han, har nog inte travat så fort och bra nån gång så det känns såklart positivt, stretching och vila måndag/tisdag.

Tryckvagnen eller några galopprepor imorgon, får se vad vi får lust med :-) två lugnare pass nu imorgon och på fredag, kanske en joggingtur i sällskap av syster igen på söndag. Myspropp är han som vanligt också :-)

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards