tantgigant

Alla inlägg den 3 april 2012

Av Susanne Jonsson - 3 april 2012 19:51

För NU finns kameran i våran ägo!  


Finns seriöst inget tråkigare än en blogg med många fina bilder och äntligen kan jag fortsätta utveckla mitt fotande. Hade med den till jobbet idag men såklart snöade det och var allmänt trist så inga roliga bilder mellan träningarna där.


Några från lunchen blev det, lite test sådär, inomhusbilder endast   Skulle ha kört tanten ikväll men ja... det toksnöar och det är inte trevligt ute alls. Blir lite stallpyssel istället då syster ska med, vi har insläpp i våra respektiva stall. Syster har köpt en sadel för övrigt! En Torsion av dressyrmodell! Ska bli spännande att inviga, tror vi går till ridskolan på torsdag, inga lektioner men jogga runt kan vi göra själv, allt för att prova sadeln om inte annat   dessutom sitter man otroligt skönt just nu, vi har köpt en ny soffa till lägenheten. Nypris 11,000 kr, fick den för 4000 kr, inte mer sliten än lite missfärgningar på sina ställen, cremefärgad som har bott hos en småbarnsfamilj. Men gudars vad skön den är, dessutom 2 divaner så man kan ligga gött! Perfekt för min rygg känner jag.


Röste Bo efter träning. Mörkbrun kallblodstravare f.2000, kallblodstravare e.Järsvöfaks

Har verkat som avelshingst och har hittils tjänat 3 miljoner kronor

Förmodligen den snällaste och harmoniskaste hingst jag träffat! Inte ens hört honom gnägga åt andra hästar, bara åt människor   


Closeup på Pernillas jycke Candy

 


Vi har hittat en ny sysselsättning på våra luncher jag och Pernilla... pensionärsvarning??

 


Trött Driva efter en så trååååkig dag. Hon har nämligen drabbats av s.k vattensvans, en inflamation i ryggnerverna/musklerna som gör att svansen bara hänger. Blir hundarna kall kan detta hända helt plötsligt och ja... Driva blev drabbad igår tyvärr. Den här åkomman ska tydligen vara väldigt smärtsam i vissa fall men Driva verkar ha klarat sig undan, hon verkar mest lättare öm. Idag viftar hon mer på svansen än igår men hon är ordinerad koppelpromenader av veterinären och det är INTE populärt. Eller ja hon går ju snällt men nä det är inte kul helt enkelt, Driva är ju en sån där hund som går lika bra utan koppel, jag har i princip aldrig det på henne numera då hon är så  lydig. Hoppas detta går över om några dagar, vi hade tänkt årsdebutera i utställningsringen den 15:e april nämligen på officiell utställning i Sundsvall. Men det återstår att se hur det blir.

     

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Länka


Ovido - Quiz & Flashcards